SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
2 Euro Koninklijk Dubbelportret
2 Euro Koninklijk Dubbelportret

Wissel vandaag nog UW € 2,- om voor deze speciale 2 euro Dubbelportret herdenkingsmunt! Uw herdenkingsmunt wordt GRATIS aan u verzonden! Beperkte beschikbaarheid dus OP = OP.

Ter viering van het 10- jarig jubileum van Willem-Alexander als Koning der Nederlanden bieden wij u vandaag een bijzondere 2 euro herdenkingsmunt aan. Deze munt is uitgegeven ter aankondiging van de abdicatie op 28 januari 2013 en is feitelijk de laatste circulatie munt die is uitgegeven onder het bewind van Koningin Beatrix. Het koninklijke Dubbelportret op de voorzijde is er één in een traditie die onder Koningin Juliana is gestart.

30 april 2013 aanvaardt Willem-Alexander het koningschap der Nederlanden en treedt daarmee in de voetsporen van zijn moeder Prinses Beatrix. Willem-Alexander wordt, na Willem I, II en III, de vierde koning van de Oranje-Nassau dynastie. Máxima is vanaf die dag Koningin der Nederlanden en staat haar echtgenoot bij als waardig koningin.

Wissel vandaag nog UW € 2,- om voor deze speciale 2 euro Dubbelportret herdenkingsmunt! Uw herdenkingsmunt wordt GRATIS aan u verzonden!

Deze bijzondere herdenkingsmunt staat in de muntalmanak met een verzamelwaarde vermeld van minimaal € 5,-.

Limitering: Max. 1 per huisadres!

2 Euro Koninklijk Dubbelportret
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt voor deze speciale omwisselactie GEEN verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.